Forlaget MELLEMGAARD

Forlaget mellemgaard udgiver mange nye titler i forskellige genrer hvert år. Vi elsker bøger og vil derfor ikke låse os fast på en snæver udgivelsesprofil. Vi satser bredt, for den gode historie findes i alle genrer og længder. Derfor finder du alt fra børnebøger, romaner, erindringsromaner, biografier, hobbybøger, sci-fi, fantasy, krimi- og spændingsserier til faglitteratur og lyrik. Vi udgiver også bøger på engelsk og oversatte bøger.

Vi udgiver bøger af forfattere, der appellerer til et bredt publikum såvel som dem, der har en smallere læserskare. Vi byder på kvalitetsunderholdning til alle aldersgrupper, og vi har også næring til både krop og sjæl i form af selvhjælpsbøger. Derudover har vores populære kogebøger også masser af ideer til den sunde livsstil samt fristelser til den søde tand.
 
Vi kan godt lide den personlige vinkel. Hvad enten det er biografien eller hobbybogen, så ved vi, at der findes mange fascinerende og nyttige erfaringer hos almindelige danskere med spændende skæbner og kreative sind.
 
Hos mellemgaard kan vi rigtig godt lide at sætte os i lænestolen med en go’ gammeldags papirbog, men vi ved også udmærket fra egen erfaring, at det ikke altid er muligt. Derfor udgiver vi også vores bøger som e-bøger og lydbøger, så du har adgang til den gode læseoplevelse på farten.
Alle mellemgaards papir-bøger, e-bøger og lydbøger kan købes i boghandlen, detailhandlen og igennem netbutikker samt på forskellige streamingstjenester.
 

Team mellemgaard består bl.a. af følgende medarbejdere:

Redaktører
Jens Eichler Lorenzen. Mag.art. i litteraturvidenskab. Oversætter fra fransk, engelsk og svensk. Har tidligere arbejdet som litteraturanmelder i dagspressen.
 
Charlotte Levin. Cand.mag. i nordisk med sidefag i religion. Har tidligere arbejdet med bl.a. marketing og kommunikation, som underviser, oversætter og med rådgivning af iværksættervirksomheder. Eksamineret korrekturlæser fra Den Danske
Korrekturlæseruddannelse.
 
 
Korrekturlæsere
Maja Kanda. Cand.mag. i dansk og medievidenskab.
Charlotte Levin. Cand.mag. i nordisk med sidefag i religion. Eksamineret korrekturlæser fra Den Danske Korrekturlæseruddannelse.
 
Salg, PR & markedsføring
Rasmus Pallesen. Stud. Bachelor i Historie på Syddansk Universitet. 
 
Benedicte M. L. Teilmann. Stud. Bachelor i Negot tysk på Syddansk Universitet.
 
Grafisk produktion
Forlaget har en inhouse grafisk afdeling, der varetager alle forlagets grafiske opgaver.
Mediegrafikere: Jonas Vest Berntsen, Lotte Christiansen og Stina Cardel.
 
Forlagschef
Kaj Sørensen. Erhvervserfaring i forlagsbranchen, den grafiske branche og reklamebranchen. Uddannet kontor-allround og HD i afsætning.
 
 
 
Kontakt
 
Forlag
Telefon: +45 65 90 36 42/ +45 23 99 19 43
Åbningstider: Hverdage mellem kl. 8-17.
 
Redaktion
Jens Eichler Lorenzen
E-mail: mellemgaard.forlaget@mellemgaard.dk
 
Salg og markedsføring
E-mail: marketing.mellemgaard@mellemgaard.dk
 
 
 
 
 
 
Udtalelser fra vores forfattere
 
Martin Bergsøe
Jeg har mødt en imponerende hurtig behandlingstid og fået en yderst kompetent vejledning og støtte fra alle på forlaget mellemgaard i forbindelse med udgivelsen af mit manuskript. 
 
 
Michael Næsted Nielsen
”Det er en fornøjelse at samarbejde med Forlaget mellemgaard, som har en yderst professionel tilgang til alle aspekter i udgivelsen af bøger. Redaktionen er sammensat af fagfolk og man kan som forfatter roligt se sig i trygge hænder. Mindst to redaktører læser manuskriptet og indgår meget gerne i en kreativ dialog om redigering og forbedring af teksten. Som forfatter får man virkelig meget valuta for pengene, og ikke mindst er forlaget dybt præget af lysten til gode bøger og en grundlæggende interesse for god litteratur. Det adskiller klart mellemgaard fra de fleste mindre forlag, hvor økonomien ofte prioriteres højere end den litterære kvalitet og interesse. Hos Mellemgaard er det lige omvendt.”
 
 
 
Lena Krogh Bertram
Forlaget Mellemgaard er et bredt forlag. Der er plads til alle, ikke kun den smalle litteratur, men også den. Mellemgaard har dygtige redaktører, korrekturlæsere og grafikere og de er hurtige, hvad der passer mig godt, jeg har altid fået god feed-back på mine tekster, vi er ikke altid enige, men vi ender med at blive det, vi ping-ponger frem og tilbage og afprøver kompromisser. Bøgerne anser jeg som fine udgivelser, jeg har selv udgivet mange bøger på forlaget og jeg har været godt tilfreds med resultaterne.
 
 
 
Thomas Wivel
Mellemgaard har modet til at satse bredt, vidtfavnende og alsidigt i enhver genre. De ser potentialet i alle slags udtryk, og det gør forlaget til et innovativt og dynamisk sted at være. Der er en vedholdenhed i dets udvikling af bøgerne. En idé om at bakke op hele vejen. Det betyder, at talentet kan modnes og formes til kontinuerligt at blive bedre i fortløbende dialog med redaktørerne. Her er en fremadrettet energi, der ser ind i fremtiden og dens forfattere.
 
Erik Hauervig
Jeg er imponeret over hvor effektiv forlaget mellemgaard arbejder med et manuskript. Fra forlagsaftale til man står med sit værk i hånden. Materialet er godt gennemarbejdet og giver indtryk af, at det er dygtige og passionerede folk som har udført arbejdet. Forlaget mellemgaard er samtidig et forlag, der udgiver bøger i mange forskellige genrer, og det betyder, at mange unge nye forfattere har muligheder for at få deres bøger ud til alle.. Jeg kan kun opfordre alle, der har skrevet en historie om at tage kontakt til forlaget. Jeg har nu fået genudsendt flere af mine tidligere bøger sammen med nye, i alt 8 bøger, og jeg er ikke blevet skuffet..
 
 
 
www.mellemgaard.dk
www.forlagethedwig.dk
www.forlagetmellemgaard.com