Forlaget Øknom

Forlaget ØKNOM arbejder med undervisningsmaterialer, og det brænder vi for. Om det er til handelsskoler, gymnasier, tekniske skoler, akademiske uddannelser, AMU-kurser, efteruddannelser eller aftenskoler, så har vi erfaring med at levere kvalitetsmateriale til undervisningen.

Vores bøger udfærdiges naturligvis i henhold til undervisningsministeriets fagplaner. Og et vigtigt element i vores virksomhedsfilosofi er at sørge for, at det materiale, vi udgiver, er både aktuelt og spændende. Der skal være et formål med at vælge vores bøger, og derfor satser vi på at hjælpe med at effektivisere undervisningen gennem inspirerende materiale. Vi leverer bøger af en høj faglig kvalitet, og navnet ØKNOM giver altid en tryghed, når der skal vælges undervisningsmateriale.

ØKNOM har et stort og alsidigt forfatterteam bestående af erfarne ildsjæle, og på forlaget har vi en række dygtige og engagerede medarbejdere, der nøje følger med i, hvad der rører sig i det danske undervisningssystem. Vi tilpasser os løbende de nye vilkår som en naturlig del af vores arbejdsdag, og vi holder os på forkant med udviklingen. Sådan har vi gjort siden 1973. Og sådan vil vi fortsætte med at gøre.

Vi deler en grafisk afdeling med Forlaget mellemgaard og Forlaget Hedwig, og vi har et fantastisk samarbejde på tværs af forlagene. På den måde kan vi til hver en tid få den bedst mulige medarbejder på en given opgave, og vi inspirerer hinanden med nye ideer og kreativt input. Forlaget mellemgaard har en bred udgivelsesprofil med fokus på skønlitteratur, biografier og kogebøger, mens Forlaget Hedwig arbejder med materiale til HG og folkeskolerne.